Professional (foto)Organizer

Rust en ruimte in huis en hoofd…

Drs. Karin Brouwer

lid beroepsvereniging NBPO

Master registratie MRPO

Lid TPM fotomanagers

Ik ben Karin Brouwer en als opruimcoach cq ‘Professional Organizer’, help ik jou bij het creëren van rust, ruimte en overzicht. ‘Opruimen kan iedereen, maar terugvinden is de kunst!’ Dit geldt zowel voor spullen en papieren als ook voor foto’s. Maar eerst iets over mijzelf.

Na mijn studies orthopedagogiek en onderwijskunde heb ik enkele jaren bij het SAC (schooladviescentrum) te Utrecht gewerkt. Toen mijn 3e kind geboren was leek het mij, gezien de drukte, beter even te stoppen met werken. Nou dat heb ik geweten! Alle structuur moest ik zelf aanbrengen en regelmatig werd ik overvallen door het gevoel ‘ik moet nog 1000 dingen doen’.
Hieruit is in 2002 mijn bedrijf, Structuur, geboren.

Vanuit een innerlijke drive ben ik mensen gaan begeleiden in het ‘Structuur aanbrengen’ en geef ik regelmatig de workshop ‘Rust en ruimte in huis en hoofd’.

Hier komt het nieuwsblog

Rust en ruimte in huis en hoofd...

Waarbij kan ik jou als Professional Organizer helpen?

Structuur aanbrengen

organizing

Kom je niet meer toe aan wat je werkelijk belangrijk vindt of heb je last van uitstelgedrag? Als organizer maak ik een stappenplan op papier. Al ruim 15 jaar werk ik als professional organizer en sinds 2015 combineer ik dit met wandelcoaching. 

verder lezen >

dan-zww-unsplash

Foto’s op orde

foto's organiseren

Staat het ordenen van foto’s hoog op je verlanglijstje? Hoog tijd om aan de slag te gaan. Als lid van de Nederlandse NBPO én lid van The Photo Managers, de Amerikaanse beroepsvereniging (een grote community) voor professionele Foto-Organizers kan ik je helpen!

verder lezen >

thought-zww-unsplash

Even stilstaan

wandelcoaching

Als wandelcoach maken we samen concrete (wandel)stappen. Diepere inzichten, doordat beeld en gedachte samenkomen; alsof het beeld uit de natuur iets anders losmaakt en aanzet tot beweging.

verder lezen >

Structuur aanbrengen

organizing

Kom je niet meer toe aan wat je werkelijk belangrijk vindt of heb je last van uitstelgedrag? Als organizer maak ik een stappenplan op papier. Al ruim 15 jaar werk ik als professional organizer en sinds 2015 combineer ik dit met wandelcoaching. 

verder lezen >

dan-zww-unsplash

Foto's op orde

foto's organiseren

Staat het ordenen van foto’s hoog op je verlanglijstje? Hoog tijd om aan de slag te gaan. Als lid van de Nederlandse NBPO én lid van The Photo Managers, de Amerikaanse beroepsvereniging (een grote community) voor professionele Foto-Organizers kan ik je helpen!

verder lezen >

thought-zww-unsplash

Even stilstaan

wandelcoaching

Als wandelcoach maken we samen concrete (wandel)stappen. Diepere inzichten, doordat beeld en gedachte samenkomen; alsof het beeld uit de natuur iets anders losmaakt en aanzet tot beweging.

verder lezen >