Testimonials

Concreet en raakt de essentie

“Karin is een zeer fijn persoon om te verwelkomen in je huis. Het voelt volkomen veilig haar je problemen te vertellen. Eerst stelt Karin vragen en maakt een analyse. Ze verplaatst zich in je situatie en komt met handvatten en toepasbare adviezen. Het is concreet en raakte de essentie van mijn pijnpunten. Met leuke quotes en mooie uitspraken zet zij haar uitleg kracht bij waardoor haar bezoek een hele positieve vibe krijgt. Karin neemt je mee in oplossingen.
Ondanks dat ik al mijn problemen blootgeef, heb ik na het bezoek van Karin ontzettend veel energie om op te gaan ruimen. Ze heeft duidelijk kunnen maken wat ik er mee win en ik kan niet wachten die beloningen binnen te halen!”
Suzanne V.  Communicatieadviseur


Even stilstaan


“Karin is iemand die goed in staat is jou in je waarde en in je ruimte te laten. Haar samenvattingen en doorvragen helpen je  om je dilemma ook daadwerkelijk bij de kraag te vatten. Voor mij waren het heilzame sessies”.
N.W te A. (41 jaar), leidinggevende in de media


Genoeg van teveel!


“Waarom wil ik en doe ik en moet ik zoveel van mezelf?
 Ik ben een bevlogen onderwijs vernieuwende docente /mentrix / decaan en heb, nadat ik met Karin in contact ben gekomen, mijn leven meer in balans gebracht.
 Karin is iemand die mij, zonder oordeel,  behoorlijk in beweging heeft gekregen en me heeft laten inzien dat uit mijn pijnlijkste dieptepunten mijn grootste krachten zijn gegroeid. 
(Drew Barrymore). 
In dit veranderingsproces maakte zij subtiel gebruik van bepaalde uitdrukkingen waardoor ik in mijn kwaliteiten betere keuzes ben gaan maken en grenzen stel.
 Nu creëer ik meer rust, ruimte en tijd voor mezelf en belangrijke anderen”.
Docente / decaan (52 jaar)


Weer in beweging!

“Al  langere tijd wilde ik weg van de doodlopende weg die mijn detachering inmiddels was geworden.  Ik vond het niet makkelijk om uit te breken en mijn zekerheden los te laten.  En toch is dat precies wat in het coachingstraject met Karin gelukt is.
 Allereerst door stil te staan bij wat ik daadwerkelijk wil en dat te visualiseren. Mijn hart klopt sneller als ik mij kan verbinden met anderen. Binnen dat speelveld zijn we aan de slag gegaan, waarbij de natuurlijke omgeving als vanzelf een stimulator bleek om  de te zetten stappen ook concreet, en daarmee overzichtelijk, te maken.  Karin creëert met haar bedachtzame begeleiding rust en overzicht. Ik ben mij inmiddels aan het los maken van een ambtelijke omgeving, volg een opleiding stervensbegeleiding en ontmoet daarin zoveel  mooie mensen dat ik weet dat ik op mijn eigen pad zit. Daarin kan ik nog verschillende afslagen nemen, wat het ook avontuurlijk maakt.
Het belangrijkste: mijn energie is weer terug!
M.F. , beleidsmedewerker