Professional (foto)Organizer

Testimonials

betrokken - ervaren - creatief

Genoeg van teveel!

Waarom wil ik en doe ik en moet ik zoveel van mezelf?
Ik ben een bevlogen onderwijs vernieuwende docente /mentrix / decaan en heb, nadat ik met Karin ben wezen wandelen, mijn leven meer in balans gebracht.
Karin is iemand die mij, zonder oordeel, behoorlijk in beweging heeft gekregen en me heeft laten inzien dat uit mijn pijnlijkste dieptepunten mijn grootste krachten zijn gegroeid.
(Drew Barrymore)
In dit veranderingsproces maakte zij subtiel gebruik van bepaalde uitdrukkingen waardoor ik in mijn kwaliteiten betere keuzes ben gaan maken en grenzen stel.
Nu creëer ik meer rust, ruimte en tijd voor mezelf en belangrijke anderen.

Docente / decaan (52 jaar)

Weer in beweging!

Al langere tijd wilde ik weg van de doodlopende weg die mijn detachering inmiddels was geworden. Ik vond het niet makkelijk om uit te breken en mijn zekerheden los te laten. En toch is dat precies wat in het coachingstraject met Karin gelukt is.
Allereerst door stil te staan bij wat ik daadwerkelijk wil en dat te visualiseren. Mijn hart klopt sneller als ik mij kan verbinden met anderen. Binnen dat speelveld zijn we aan de slag gegaan, waarbij de natuurlijke omgeving als vanzelf een stimulator bleek om de te zetten stappen ook concreet, en daarmee overzichtelijk, te maken. Karin creëert met haar bedachtzame begeleiding rust en overzicht. Ik ben mij inmiddels aan het los maken van een ambtelijke omgeving, volg een opleiding stervensbegeleiding en ontmoet daarin zoveel mooie mensen dat ik weet dat ik op mijn eigen pad zit. Daarin kan ik nog verschillende afslagen nemen, wat het ook avontuurlijk maakt.
Het belangrijkste: mijn energie is weer terug!

M.F. , beleidsmedewerker

Even stilstaan

De combinatie van wandelen, natuur en gecoached worden leek me altijd al een fijne combinatie. Daarom wilde ik graag als ‘proefkonijn’ fungeren bij Karin. Als casus heb ik het feit genomen dat ik na 7 jaar afstand had genomen van een project dat me zeer na aan het hart lag en wist dat ik dat goed moest verwerken om de ervaringen in de toekomst goed te kunnen gebruiken.
Ik heb genoten van de wandelingen omdat de combinatie van Karin en het wandelen in de natuur me echt rust en ruimte heeft gebracht en ervoor zorgde dat ik de tijd nam om stil te staan en na te denken. De beelden die ik meekreeg tijdens de wandelingen staan me nog steeds bij en helpen me ook om zowel terug te kijken als vooruit te denken. En gek genoeg ook om juist in het ‘nu’ te blijven.
Eigenlijk zou het voor iedereen goed zijn om een paar keer per jaar met een wandelcoach zijn of haar leven te overdenken, stil te staan bij de pijnpunten en vooruit te denken in haalbare doelen. Karin is iemand die goed in staat is jou in je waarde en in je ruimte te laten. Haar samenvattingen en doorvragen helpen je om je dilemma ook daadwerkelijk bij de kraag te vatten. Voor mij waren het heilzame wandelingen.

N.W te A. (41 jaar), leidinggevende in de media